reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Ve velkém hrnci přivedeme k varu mírně osolenou vodu. Na pánvi rozehřejeme máslo, vmícháme do něj smetanu ke šlehání a citronovou šťávu a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.


Do omáčky vmícháme citronovou kůru a výtažek z ančoviček (sardelí). Do vroucí vody vložíme těstoviny fusilli a vaříme je 10-20 minut nebo podle návodu na obalu. Důkladně je scedíme.


Těstoviny přelijeme omáčkou a promícháme. Tuňáka rozebereme na kousky a opatrně promícháme s těstovinami tak, aby kousky rybího masa zůstaly pohromadě.


Pokrm podle chuti osolíme a opepříme, upravíme na mísu, ozdobíme nakrájenou petrželkou a hoblinkami citronové kůry a ihned podáváme.

Zdroj: Slovart.cz

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Fusilli s tuňákem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.