reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Francouzská zeleninová polévka

Velmi chutná polévka plná brambor, která v sychravých měsících zahřeje nejen žaludek.


  • 2,9

    1 270×

    2,8 1270
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky.

Na másle osmažíme nakrájený pórek a mrkev. Přidáme nakrájené brambory, vodu, cukr, pepř, sůl a uvaříme doměkka. Polévku pak prolisujeme nebo dvakrát po malých částech rozmixujeme. Francouzskou zeleninovou polévku přihřejeme.

Těsně před podáním přidáme pro zjemnění chuti smetanu a nadrobno nakrájenou petrželku nebo pažitku.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Francouzská zeleninová polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.