Francouzská krémová cibulačka

25 min | polévka | 4 porce | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 2314x
Recept na rychlou a chutnou polévku z cibule.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Středně velké cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka či půlměsíce.

V hrnci rozpustíme máslo a cibuli na něm restujeme, dokud není pěkně do hněda. Pozor na to, aby nebyla moc hnědá a potom moc hořká. Poté jemně zaprášíme moukou, zamícháme a přilijeme 1 litr zeleninového vývaru. V časovém presu můžeme použít kostku bujonu a 1 litr obyčejné vody. Necháme asi 15 minut povařit a na závěr přidáme jednu smetanu ke šlehání. Vše opět necháme povařit.

Francouzskou krémovou cibulačku můžeme servírovat s chlebovými krutony nebo vložit nastrouhaný sýr.

Náninka autor receptu:

Francouzská krémová cibulačka

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3
dobrý recept
4 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Francouzská krémová cibulačka

Recept se nachází v 24 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
zjirousek
Polévky 2030 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3470 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Francouzská krémová cibulačka

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Francouzská krémová cibulačka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept