Francouzská cibulová polévka

30 min | polévka | francouzská kuchyně | recept zobrazen: 156757x
Pravá francouzská cibulová polévka pro dvě osoby.
Komentáře receptu 8
Uvařil jsem to (Recept vařilo 19 lidí)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

V kastrůlku roztavíme máslo a cibuli na něm osmahneme. Pak přidáme hovězí vývar, víno a pepř. Polévku chvíli povaříme. Podle potřeby zahustíme moukou a osolíme.

Mezitím si chléb nakrájíme na kostičky a na pánvi trochu osmahneme.

Hotovou francouzskou polévku rozdělíme do misek, přidáme osmažený chléb a za horka ji posypeme sýrem.

autor receptu:

Francouzská cibulová polévka

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

4,2
skvělý recept
92 hlasujících
  • Recept Francouzská cibulová polévka - Francouzská cibulová polévka.


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Francouzská cibulová polévka

Celkový počet komentářů: 8
Nalezeno receptů: 8
Přidat příspěvek k receptu Francouzská cibulová polévka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept