Francouzská cibulová polévka

30 min | polévka | francouzská kuchyně | recept zobrazen: 156228x
Pravá francouzská cibulová polévka pro dvě osoby.
Komentáře receptu 8
Uvařil jsem to (Recept vařilo 19 lidí)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

V kastrůlku roztavíme máslo a cibuli na něm osmahneme. Pak přidáme hovězí vývar, víno a pepř. Polévku chvíli povaříme. Podle potřeby zahustíme moukou a osolíme.

Mezitím si chléb nakrájíme na kostičky a na pánvi trochu osmahneme.

Hotovou francouzskou polévku rozdělíme do misek, přidáme osmažený chléb a za horka ji posypeme sýrem.

autor receptu:

Francouzská cibulová polévka

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

4,2
skvělý recept
91 hlasujících
  • Recept Francouzská cibulová polévka - Francouzská cibulová polévka.


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Francouzská cibulová polévka

Celkový počet komentářů: 8
Nalezeno receptů: 8
Přidat příspěvek k receptu Francouzská cibulová polévka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Obrana před nachlazením? Rybí tuk s omega-3

    Obrana před nachlazením? Rybí tuk s omega-3

    Náchylnější k nachlazení se váš organismus stává ve chvíli, kdy máte oslabenou imunitu.Tomu však můžete předcházet tím, že budete dbát na zdravou stravu. Jezte pravidelně tučné mořské ryby, které obsahují omega-3 mastné kyseliny. Tyto zdravé tuky totiž napomáhají imunitnímu systému a zároveň přispívají ke zdraví mozku, srdce a očí.

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.




přidat nový recept