Francouzská bramboračka

20 min | polévka | 4 porce | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 853x
Polévka z francouzské kuchyně. Rychlý recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Ve vroucí vodě je asi 15 minut povaříme.

Smetanu ušleháme, přidáme nastrouhaný sýr a promícháme.

Sýrovou směs vložíme do talířů a za stálého míchání přelijeme vodou s brambory. Podle chuti polévku osolíme a opepříme.

Francouzskou bramboračku podáváme s malými osmaženými tousty.

Neobee autor receptu:

Francouzská bramboračka

Počet přidaných receptů: 203

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Francouzská bramboračka

Přidat příspěvek k receptu Francouzská bramboračka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept