reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hořkou čokoládu nastrouháme do hrnce a za stálého míchání rozpustíme ve vodní lázni. Přidáme krupicový cukr, skořici, pomerančovou kůru, citronovou šťávu, nakonec přilijeme mléko, přivedeme do mírného varu a směs přelijeme do nádoby na fondue.

Očištěné ovoce nakrájíme na větší kostky, ale citron nezpracujeme. Tím zakapeme ovoce. Ovoce rozložíme na mísu. Nádobu s čokoládou přesuneme na vařič uprostřed stolu a nastavíme na nízkou teplotu. Sušenky dáme ohřát do trouby.

Ovoce napichujeme na vidličku, namáčíme v teplé čokoládě a přikusujeme teplé sušenky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Fondue z tmavé čokolády

    Celkový počet komentářů: 2

    • hm
      hm

      co je to za hnus

      12.12.2015 12:04:33

    • Marie-s
      Marie-s

      Mňam,Mňam

      24.03.2010 18:54:25

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Fondue z tmavé čokolády

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.