reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nadrobno nakrájený česnek přidáme do vína a podusíme přibližne 3 minuty.

V mléce na mírném ohni a za stálého míchání zahříváme nastrouhaný sýr, až směs začne houstnout. Do této husté sýrové směsi ihned přidáme víno s česnekem. Fondue dochutíme solí, pepřem a na malém plameni za stálého míchání dále zahříváme a postupně přidáváme kousky másla.

Fondue s vínem postavíme na stojan a mírně prohříváme kahanem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Fondue s vínem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.