Fofr povidlová buchta

10 min | moučník | 12 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1477x
Rychlý recept na výbornou buchtu s příchutí povidel na plech.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Společně pořádně promícháme polohrubou mouku, prášek do pečiva, cukr moučka, rozpuštěné máslo, vejce, mléko, kakao, povidla a směs drcených ořechů.

Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem, posypeme strouhaným kokosem a pečeme zhruba 40 minut při 190 °C. Ke konci pečení zkoušíme špejlí, jestli je buchta upečená.

Fofr povidlovou buchtu po vychladnutí nakrájíme a podáváme jako moučník ke svačině nebo snídani.

konrade autor receptu:

Fofr povidlová buchta

Počet přidaných receptů: 15

Ingredience

na porcí


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Fofr povidlová buchta

Přidat příspěvek k receptu Fofr povidlová buchta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept