reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Fofr guláš z mletého masa

Rychlý recept na chutný guláš z mletého masa a fazolí.


  • 4,1

    4,1 9
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibule nakrájíme na jemno. Na sádle nebo na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a společně zarestujeme, až maso pěkně zesvětlá. Mleté maso může být jen z vepřového, ale hovězí je samozřejmě lepší. Pak zalijeme maso vodou či lehkým vývarem, přidáme červené fazole a dobře rozmícháme. Okořeníme a dusíme asi 15 minut.

V hrnku s vodou rozmícháme gulášovou polévku v sáčku, potom s ní guláš zahustíme a vaříme ještě asi 12 - 15 minut. Kdo má rád, může přidat na začátku chilli papričku nebo feferonku, ta zvedne chuť ještě o stupínek.

Fofr guláš z mletého masa podáváme s čerstvým chlebem, mám vyzkoušené i těstoviny.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Fofr guláš z mletého masa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.