reklama
hledat uživatel
       

Finská bábovka

Recept na skvělou bábovku se skořicí a hřebíčkem.


  • 4,2

    4,2 5
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Smícháme změklý margarín s cukrem a přidáme rozšlehaná vejce. Poté smícháme všechny suché ingredience s mlékem a přidáme k margarínu. Vše dobře promícháme, aby nám nezůstaly žádné hrudky.

Hotové těsto vlijeme do vymazané a strouhankou nebo polohrubou moukou vysypané bábovkové formy. Bábovku pečeme na 175 °C přibližné 50 minut.

Finskou bábovku vyklopíme a podle chuti před krájením pocukrujeme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Finská bábovka

    Celkový počet komentářů: 3
    • milla
      milla


      Děkuji za odpověď, jdu do toho.

      10.12.2011 21:47:25

    • milla
      milla


      Jaký margarín si mám na tuto bábovku koupit? A není ho v té bábovce moc? Děkuji za odpověď od někoho, kdo to skutečně pekl. Děkuji

      04.12.2011 11:30:41

      • Kátcha Tláča
        Kátcha Tláča

        toho margarinu je tam tak akorat, ja tady kupuju mekky margarin s obsahem soli, ale neni podminkou. nevim, jakej margarin koupit v cechach, asi heru, rekla bych. ta je na peceni a mekka, ne?mimochodem, tu babovku sem pekla nescetnekrat

        09.12.2011 15:51:32


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Finská bábovka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.