reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Filé nakrájíme na menší kousky.

Hořčici smícháme s nasekaným koprem, nastrouhanou citronovou kůrou a vinným octem. Kousky ryby vložíme do marinády a necháme uležet 12 hodin.

Po odležení rybí maso vyjmeme a pomocí papírového ubrousku usušíme. Grilujeme z každé strany 2 - 3 minuty.

Vhodnou přílohou k filetům z candáta je zeleninový salát.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Filety z candáta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.