Salát z vařené kořenové zeleniny, jablka a kousků restovaného filé.
sůl | |
20 g | máslo |
1 ks | cibule |
0.5 ks | celer |
1 ks | jablko |
majonéza | |
0.5 ks | citron |
1 ks | mrkev |
1 lžíce | cukr moučka |
0.5 ks | okurka salátová |
250 g | rybí filé bez kostí |
Celer a mrkev očistíme, opláchneme a dáme vcelku vařit do osolené vody. Po uvaření je vytáhneme, necháme vychladnout a nakrájíme na drobné kostičky.
Mezitím opláchneme rybí filé, zakápneme je citronem, lehce osolíme a na másle je osmažíme. Necháme filé vychladnout a pak je rozebereme na menší kousky. Cibuli očistíme a okurku s jablkem oloupeme. Také je nakrájíme na drobné kostičky a vše kromě rybího masa smícháme.
Majonézu ochutíme citronovou šťávou, solí a případně pepřem. Dresink smícháme se salátem a nakonec do něj opatrně vmícháme maso, aby se nerozpadlo na úplně malé kousky.
Vhodnou přílohou je pečivo.
autor admin_vareni
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena