Filet z candáta pečený s máslovou omáčkou a bramborovo-pomerančovým pyré

1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 9894x
Recept na filet z candáta s máslovou omáčkou a velmi dobrým bramborovo-pomerančovým pyré.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Očistíme candáta, nakrájíme na filety a osolíme. Na pánvi si rozehřejeme olej a lehce ho osmažíme z obou stran. Na candáta poklademe plátek másla a dáme na 5 minut při 180°C péct do trouby. Uvaříme brambory, které poté propasírujeme.

Do brambor přimícháme máslo, mléko, sůl, pomerančovou kůru z omytého pomeranče a šťávu. Dále si připravíme brokolici, kterou vaříme cca 3 minuty v mírně osolené vodě. Filet z candáta pečený s máslovou omáčkou a bramborovo-pomerančovým pyré můžeme servírovat.

Alakarte-cz autor receptu:

Filet z candáta pečený s máslovou omáčkou a bramborovo-pomerančovým pyré

Počet přidaných receptů: 169

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
11 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Filet z candáta pečený s máslovou omáčkou a bramborovo-pomerančovým pyré

Recept se nachází v 48 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
VREGULI
JÍDLA Z RYB 268 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Filet z candáta pečený s máslovou omáčkou a bramborovo-pomerančovým pyré

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Filet z candáta pečený s máslovou omáčkou a bramborovo-pomerančovým pyré
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept