reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Filé z duhového pstruha s lanýžovým máslem a ragú z černého kořene

Tradiční český pstruh doplněný luxusnějšími ingrediencemi vykouzlí úžasnou kombinaci chutí.


  • 3,0

    3 2
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 625 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 882 hodnocení

Recept na kynuté buchty s povidly krok za krokem

24. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 628 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 710 hodnocení

Luštěniny nás nabijí životní energií: Jak je snáz zařadit do jídelníčku?

23. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Domácí výroba uzenin - připravte si tu nejlepší klobásu, jakou jste kdy jedli!

22. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Omáčky k dochucování salátů: Dodají jídlu šmrnc!

21. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 584 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

20. 1. 2020

Postup přípravy

Očištěné filety ze pstruha zprudka opečeme s bylinkami na olivovém oleji, poklademe lanýžovým máslem a necháme na teple rozpustit na rybě.

Černý kořen oloupeme a v mléce povaříme do poloměkka. Nakrájíme na menší kousky a podusíme s najemno nasekanou šalotkou na másle. Ochutíme, přidáme nasekané bylinky, lžíci smetany a oloupaná,
na kostičky nakrájená rajčata.

Lanýžové máslo a nasekané zimní lanýže smícháme se změklým máslem, bylinkami, trochou bílého vína a vyšleháme do hladka.

Filé z duhového pstruha s lanýžovým máslem a ragú z černého kořene servírujeme na horkých talířích s rybou přelitou lanýžovým máslem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Filé z duhového pstruha s lanýžovým máslem a ragú z černého kořene

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.