reklama
hledat uživatel
       

Filé v zelenině

Opečené kousky filé zalité omáčkou z rajčatového pyré a mrkve, to vše se podává vychlazené jako předkrm.


  • 3,0

    995×

    2,9 995
  • 45 min

Postup přípravy

Filé nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na oleji filé osmahneme z obou stran doměkka. Vyjmeme a narovnáme na mísu. Připravíme si zeleninovou omáčku: Mrkev nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno. Cibuli zesklovatíme na tuku, přidáme mrkev a opékáme asi 10 minut. Vmícháme rajčatové pyré, bobkový list, pepř, hřebíček, skořici. Nádobu přikryjeme a dusíme asi 20 minut. Omáčku trochu okyselíme, přilijeme rybí vývar a povaříme. Vmícháme petrželku, osolíme, osladíme a nalijeme na opečené kousky filé, ozdobíme cibulkou. Po vychladnutí dáme do ledničky a necháme rozležet.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Filé v zelenině

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.