Filé v pivním těstíčku

35 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 22829x
Recept na křehce připravené filé.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Rybí filé rozporcujeme, osolíme a obalíme v mouce.

Z vajec, piva a mouky ušleháme těstíčko, které osolíme, opepříme. Porce filé namáčíme v těstíčku a prudce osmažíme po jedné straně. Když filé obrátíme, opékáme mírněji pod pokličkou. Filé při zachování tohoto postupu zůstane křehké.

Filé v pivním těstíčku podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší a hlávkovým salátem a rajčaty.

jessynka autor receptu:

Filé v pivním těstíčku

Počet přidaných receptů: 45

Ingredience

4,8
skvělý recept
13 hlasujících
  • Recept Filé v pivním těstíčku - Filé v pivním těstíčku


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Filé v pivním těstíčku

Přidat příspěvek k receptu Filé v pivním těstíčku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept