reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Filé s kapustou a kmínovou omáčkou

Recept na podušenou kapustu se smetanou a zapečenou s kousky rybího filé.


  • 2,9

    626×

    2,9 626
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kapustu očistíme a nakrájíme na tenké proužky. Na másle kapustu osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme kmín, zalijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme.

V míse smícháme smetanu se žloutky, ochutíme a smícháme s kapustou. Směs vložíme do vymazané zapékací misky.

Filé nakrájíme na 4 kusy, zakapeme citronem, osolíme a opepříme. Na pánvičce rybu zlehka osmahneme a vše položíme na kapustu.

Máslo smícháme se strouhankou a tuto směs rozložíme na rybu. Filé s kapustou zapékáme na 200 °C asi 20 minut.

Filé s kapustou a kmínovou omáčkou rozdělíme na talíře a můžeme podávat s vařeným bramborem jako hlavní chod.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Filé s kapustou a kmínovou omáčkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.