reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

na potření

podle chuti

zálivka



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 582 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Recept na originální kuřecí kari podle šéfkuchaře

21. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 612 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 688 hodnocení

Videorecept: Marokánky podle Anny

20. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Recept na plněné pečené brambory krok za krokem

19. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 573 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 688 hodnocení

Vánoce plné kalorických nástrah aneb jak nepřibrat

19. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Jak správně připravit těsto na páje?

18. 11. 2019

Postup přípravy

Částečně rozmrazené filé vysušíme, naporcujeme, můžeme rozkrájet na kostičky, osolíme, opepříme a na horkém oleji opečeme doměkka. Pekáček nebo zapékací misku vytřeme rostlinným tukem, vložíme filé, poklademe plátky spařených a oloupaných rajčat.

Připravíme si zálivku z rozšlehaných vajec, vína, smetany, osolíme a opepříme. Zalijeme směs v pekáčku, přidáme koření na ryby a muškátový květ. Vše posypeme strouhaným sýrem a znovu můžeme okořenit, například sušenou petrželkou.

Filé po tyrolsku pečeme v předem vyhřáté troubě, až zálivka ztuhne. Podáváme s vařenými brambory.

Víno se dá vynechat a pro změnu můžeme nastrouhat ementál nebo nivu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Filé po tyrolsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.