reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Filé pečené se smetanou a hořčicí

Recept z rybího filé. Zapékáme s výraznější hořčicí a sladkou smetanou.


  • 4,8

    51×

    4,7 51
  • 30 min

  • 14×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 541 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 812 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 590 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Jak na pečení dortu

14. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Recept na domácí rajčatové pyré krok za krokem

13. 9. 2019

Postup přípravy

Filé nakrájíme na plátky a rozložíme do vymazané zapékací misky tak, aby se nepřekrývaly. Navrch je osolíme, opepříme a poklademe máslem.

Do smetany zašleháme hořčici (lépe chuťově výraznější), přidáme lžíci sekané petrželky, citronovou šťávu, zamícháme a lžící naléváme na filé.

Rybí filé pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Filé pečené se smetanou a hořčicí

    Celkový počet komentářů: 3
    • Renča
      Renča

      Komentář k receptu Filé pečené se smetanou a hořčicí

      Moc to všem chutnalo,vylepšila jsem to mrkví,kterou jsem kladla na filé, nakrájenou na plátky než jsem to zalila smetanou a dala zapéci dohromady.Přílohu jsem udělala šťouchané brambory s cibulkou.Moc dobré filátko,dejte se do toho!

      01.02.2014 12:36:08

    • helmut.bartl
      helmut.bartl

      asi nejlepší verze filé co jsem kdy jedl. dal jsem k tomu vařený brambory a uvařenej hrášek a bylo to skvělý. doporučuju

      09.08.2012 13:53:01

    • Arabela
      Arabela

      Moc dobré. akorát jsem přidala trochu soli do sladké smetany. hodí se to s opékanými brambory a nezapomeňte na zeleninový salát, jinak je to kalorická bomba :-)

      01.05.2012 14:08:37



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Filé pečené se smetanou a hořčicí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.