Proč trávit hodiny času v kuchyni, když si dobré jídlo můžeme přichystat do 30-ti minut? Filé z tresky stačí dobře dochutit a jako přílohu si připravit volské oko zasypané sýrem.
tymián | |
1 ks | pórek |
6 kostek | filé z tresky |
mletý barevný pepř | |
rybí koření | |
příloha | |
---|---|
sůl | |
3-4 ks | vejce |
mletá sladká paprika | |
mletý barevný pepř | |
50 g | strouhaný eidam |
0.5 balíčku | Camembert |
na ozdobu | |
pórek | |
podle potřeby | |
olivový olej | |
na potření | |
křenová hořčice |
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena