Filé na kmínu s camembertem

30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 59806x
Filé na přípravu jednoduché, přitom tak dobré!
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Filé z tresky (kostky) necháme rozmrazit. Po obou stranách posypeme solí, drceným kmínem a prsty zatlačíme. Takto připravené filé necháme chvíli stát.

Mezitím si dáme vařit oloupané a na plátky nakrájené brambory. Vaříme v osolené vodě do změknutí, scedíme a uchováváme v teple.

Filé vložíme na rozpálenou pánev s kapkou olivového oleje, opékáme spíše na mírném ohni, aby filé pustilo šťávu. Po krajích pánve vsypeme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, kterou posypeme celým kmínem. Postupně filé otáčíme, strany párkrát obměníme, aby nám "zbělalo" úplně celé. Na závěr dáme na každou kostku filé hrubší plátek sýru camembert, přikryjeme pokličkou a necháme roztát. Sýr nám ochutí i šťávu.

Na talíř dáme plátky brambor, porci rybího filé na kmínu a pokapeme vydušenou šťávou s cibulkou. Filé s camembertem ihned podáváme. Chutná výborně.

Michy autor receptu:

Filé na kmínu s camembertem

Počet přidaných receptů: 3575

Ingredience

3,8
dobrý recept
6 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Filé na kmínu s camembertem

Přidat příspěvek k receptu Filé na kmínu s camembertem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept