reklama
hledat uživatel
       

Filé na česneku

Zapečené rybí filé naložené v česnekové marinádě.


  • 3,3

    49×

    3,3 49
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Z celého citronu vymačkáme šťávu a česnek oloupeme a prolisujeme. Česnek smícháme s citronovou šťávou, přidáme sůl, pepř a olej. Vzniklou marinádou potřeme rybí filé a maso necháme odležet. Sýr nastrouháme.

Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Vodu v hrnci osolíme a brambory vaříme doměkka.

Zapékací mísu vymastíme a maso do ní rozložíme. Vrch masa zasypeme sekanou petrželkou, přeložíme plátky másla, zasypeme sýrem a vložíme do trouby.

Maso pečeme dozlatova. Mezitím dovaříme a přecedíme brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Filé na česneku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.