reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Fettuccine se smetanovou omáčkou a pangasem

Delikátní těstoviny doplněné lahodnou omáčkou a kousky ryby.


  • 3,0

    3 2
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

omáčka

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 542 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 812 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 590 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Jak na pečení dortu

14. 9. 2019

Postup přípravy

Těstoviny fettuccine uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě s kapkou olivového oleje. Uvařené těstoviny scedíme.

Na troše rozpáleného olivového oleje osmažíme kousky ryby a maso vyjmeme. Poté smažíme cibuli nakrájenou nadrobno a na kostky pokrájenou papriku. Za chvilku vrátíme rybu zpět do pánve, zalijeme vývarem, bílým vínem a smetanou. Povaříme do zhoustnutí. Smetanovou omáčku ochutíme solí a bílým pepřem.

Na talíře rozdělíme fettuccine a přelijeme smetanovou omáčkou s pangasem. Fettuccine se smetanovou omáčkou a pangasem ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Fettuccine se smetanovou omáčkou a pangasem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.