reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Fenykl s vaječnou zálivkou

Lehké a chutné spojení fenyklu, vejce a oliv.


  • 4,3

    4,3 6
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vejce vaříme v mírně osolené vodě asi 10 minut natvrdo. Pak je zchladíme, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.

Očistíme fenykl, nať nakrájíme hodně nadrobno a ponecháme na ozdobu, zbytek nakrájíme na tenké plátky. Olivy překrájíme na poloviny.

Ocet ochutíme cukrem, solí i pepřem a zašleháme olej. Nakonec do zálivky opatrně vmícháme vejce.

Fenykl rozdělíme na dezertní talíře, posypeme jej olivami a přelijeme zálivkou. Fenykl s vaječnou zálivkou posypeme fenyklovou natí a ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Fenykl s vaječnou zálivkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.