reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Fazolový guláš s uzeným

Další recept na fazolový guláš.


  • 4,2

    32×

    4,2 32

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 040 hodnocení

Recept na dušený špenát z čerstvých listů krok za krokem

20. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

KVÍZ: Otestujte své kuchařské znalosti: 7 otázek, které vás prozradí

19. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Lívance krok za krokem jako od babičky

19. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 615 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 801 hodnocení

Jak využít kapustu: Závitky plněné masem, kapustové rolky a kapustový mozeček

19. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Útok na nachlazení a chřipku: Jak své tělo od nemoci ochránit?

19. 10. 2020

Postup přípravy

Fazole nemočené přes noc, scedíme a uvaříme v nové vodě společně s uzeným masem do poloměkka.

Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme česnek. Nakonec přidáme mletou papriku, rajský protlak, zalijeme trochou vývaru z fazolí a povaříme. Přidáme k fazolím, promícháme, osolíme a krátce povaříme. Guláš musí být hustý. Uzené nakrájíme na plátky a vmícháme do fazolí.

Fazolový guláš s uzeným podáváme s chlebem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Fazolový guláš s uzeným

    Celkový počet komentářů: 2

    • Olin
      Olin

      K čemu je v ingrediencích ta mouka. V postupu není, tak si ji asi nasypu na chleba.

      15.05.2014 16:00:24

      • Tereza
        Tereza

        Nevím, jak to myslel autor receptu, ale mouka se přidává na zahuštění. Buď do základu jako jíška (před přidáním vývaru) nebo na konci rozmíchaná v troše vody. Ale jde to i bez ní.
        Jinak já obvykle používám nějakou uzeninu, kterou osmažím na cibulce, ale nápad vařit uzené maso přímo s fazolemi není vůbec špatný. Předpokládám, že fazole tak lépe natáhnou chuť masa. Příště to zkusím takto.

        02.02.2015 10:40:18


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Fazolový guláš s uzeným

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.