reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Fazolové lusky na smetaně

Recept na smetanovou omáčku ze zelených fazolek.


  • 4,3

    117×

    4,2 117
  • 45 min

  • 11×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Zelené fazolky očistíme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 2 - 3 cm. Fazolky vložíme do menšího množství vroucí osolené vody a uvaříme doměkka.

Ze sádla (oleje či másla) a mouky připravíme bledou jíšku a zředíme ji masovým či zeleninovým vývarem. Povaříme a přimícháme scezené zelené fazolky. Omáčku osladíme, okyselíme a dochutíme smetanou. Krátce provaříme, aby se chutě spojily.

Fazolové lusky na smetaně podáváme jako hlavní chod s vařenými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Fazolové lusky na smetaně

    Celkový počet komentářů: 11
    Nalezeno receptů: 11
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Fazolové lusky na smetaně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.