reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Fazolové karbanátky

Smažené fazolové karbanátky podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.


  • 4,7

    57×

    4,7 57
  • 2 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Suché bílé fazole přebereme a namočíme přes noc do studené vody. Potom je v čerstvé vodě uvaříme doměkka. Bramboru uvaříme ve slupce a oloupeme. Cibuli nakrájíme najemno a na oleji orestujeme dorůžova. Česnek sloupneme a prolisujeme.

Měkké fazole slijeme a zpola rozmixujeme. Přidáme prolisovanou bramboru, osmaženou cibuli, česnek a vejce. Osolíme, opepříme a řádně vše promícháme. Polévkovou lžící tvoříme karbanátky, které smáčíme v rozšlehaném vejci a obalujeme ve strouhané housce. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.

Fazolové karbanátky můžeme podávat s vařenými brambory a dušeným špenátem. Výborně chutnají s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.


reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Fazolové karbanátky

    Celkový počet komentářů: 2

    • Petr
      Petr

      Komentář k receptu Fazolové karbanátky

      Moc dobré. Akorát jsem musel přidat trochu strouhanky, aby se mi nerozpadaly. Moc nám to chutnalo.

      31.05.2016 22:17:01

    • Dana
      Dana

      Děkuji za recept, pochutnali jsme si. Lze to připravit i z fazolí naložené v konzervě.

      25.05.2011 14:49:03

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Fazolové karbanátky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.