Fazolová polévka s hovězím žebírkem. Jedná se o lehčí verzi fazolačky. Polévka je výtečná v zimě, ale podáváme ji i v horkých dnech. Recept po mé makedonské babičce.
2 ks | cibule |
2 l | voda |
1 lžíce | rajčatový protlak |
2 lžíce | olivový olej na smažení |
500 g | bílé fazole |
2 lžíce | čerstvá petrželka |
1 lžička | mletá sladká paprika |
500 g | hovězí žebro |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
chilli koření | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
čerstvá petrželka |
autor veraricna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena