reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Fazolová omáčka s bramborem a vepřovým masem

Recept na fazolovou omáčku s bramborem a vepřovým masem.


  • 3,9

    11×

    3,9 11
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Fazolové lusky i s nálevem povaříme 5 minut. Mouku rozmícháme v půl hrnku studené vody. K luskům přidáme smetanu a mícháme. Zahustíme směsí vody s moukou. Krátce povaříme (asi 5 minut). Dochutíme solí a octem.

Vepřovou plec uvaříme vcelku v osolené vodě. Vaříme asi 30 - 40 minut podle tuhosti masa. Maso nakrájíme na kostky nebo plátky a přidáme do hotové omáčky.

Fazolovou omáčku s vepřovým masem podáváme s uvařenými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Fazolová omáčka s bramborem a vepřovým masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.