reklama
hledat uživatel
       

Fazolová dělovka

Pozor! Nutno v zásobě pivo, po tomto pokrmu bude žízeň!


  • 4,0

    14×

    4 14
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Oloupanou a na půlkolečka nakrájenou cibuli podusíme na oleji, přidáme na kostičky nakrájenou uzeninu, přisypeme fazole, koření a česnek. Kdo má rád hodně pikant, tak si přidá feferonku.

Jakmile začne fazolová dělovka nádherně vonět, přidámě lečo i s nálevem, přilijeme trošku kečupu (asi 2 lžíce), dochutíme a podle potřeby zahustíme jíškou (není nutné).

K fazolové dělovce je výborné pečivo všeho druhu. A nezapomeňte na pivo.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Fazolová dělovka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.