Fazolky na smetaně

1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 82537x
Recept na dušené fazolky s kuřecím masem ve smetanové omáčce.
Komentáře receptu 5
Uvařil jsem to (Recept vařilo 10 lidí)


Postup přípravy receptu

Kuřecí maso nakrájíme na kousky, oloupanou cibuli nakrájíme najemno. Fazolky očistíme, odřízneme kraje a každou rozřízneme na tři nebo čtyři kousky.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme kuřecí maso a dusíme do poloměkka. Potom přidáme nakrájené fazolky, zalijeme vodou, přisypeme vegetu a ochutíme citronovou šťávou. Dusíme doměkka. Když jsou maso i fazolky měkké, zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozmíchali mouku, a necháme chvilku povařit. Nakonec k fazolkám vmícháme smetanu.

Fazolky na smetaně podáváme s vařenými brambory.

autor receptu:

Fazolky na smetaně

Počet přidaných receptů: 55

Ingredience

4,2
skvělý recept
28 hlasujících
  • Recept Fazolky na smetaně - Varianta bez masa, s vajíčkem.


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Fazolky na smetaně

Celkový počet komentářů: 5
Nalezeno receptů: 5
Přidat příspěvek k receptu Fazolky na smetaně
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept