reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Fazole v rajské omáčce

Přebrané fazole propláchneme ve vodě a tři hodiny máčíme. V téže vodě je uvaříme do měkka.


  • 3,1

    114×

    3 114
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Přebrané fazole propláchneme ve vodě a tři hodiny máčíme. V téže vodě je uvaříme doměkka.

Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na tuku, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem z fazolí, přidáme rajský protlak. Rozšleháme, dobře provaříme. Do zahoustlé omáčky přidáme uvařené fazole, česnek a další přísady. Krátce povaříme.

Podáváme s celozrnným chlebem. Pokud jsou předem fazole namočené, je doba přípravy již jen 40 minut.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Fazole v rajské omáčce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.