Fazole v rajské omáčce

45 min | hlavní chod | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 135332x
Přebrané fazole propláchneme ve vodě a tři hodiny máčíme. V téže vodě je uvaříme do měkka.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Přebrané fazole propláchneme ve vodě a tři hodiny máčíme. V téže vodě je uvaříme doměkka.

Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na tuku, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem z fazolí, přidáme rajský protlak. Rozšleháme, dobře provaříme. Do zahoustlé omáčky přidáme uvařené fazole, česnek a další přísady. Krátce povaříme.

Podáváme s celozrnným chlebem. Pokud jsou předem fazole namočené, je doba přípravy již jen 40 minut.

autor receptu:

Fazole v rajské omáčce

Počet přidaných receptů: 336

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Fazole v rajské omáčce

Přidat příspěvek k receptu Fazole v rajské omáčce
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept