reklama
hledat uživatel
       

Fazole s uzeninou

Luštěniny jsou velmi zdravé a v poslední době znovu narůstá jejich obliba. Při přípravě tohoto salátu počítáme s tím, že fazole budeme máčet přes noc a zhruba dvě hodiny vařit.


  • 4,3

    4,2 4

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Přebrané a umyté fazole necháme nabobtnat a potom je uvaříme doměkka. Dáváme pozor, aby se nerozvařily a zůstaly celé. Scedíme je, nenecháme vychladnout a zalijeme nálevem.

Na nálev smícháme ocet, cukr, vodu, sůl a pepř. Necháme chvíli odstát.

Slaninu nakrájíme na kostky a společně s nadrobno nakrájenou cibulikou ji osmažíme.

K fazolím přidáme olej, osmaženou slaninu na cibulce a nadrobno posekanou petrželku.

Fazole s uzeninou servírujeme k pečenému masu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Fazole s uzeninou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.