reklama
hledat uživatel
       

Fazole po prlešku

Zapečené fazole se škvarkami a zakysanou smetanou.


  • 2,9

    1 413×

    2,9 1413
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Fazole namočíme přes noc do vody. Druhý den je uvaříme doměkka. Uvařené fazole scedíme.

Zapékací misku vymažeme máslem.

Škvarky se sádlem rozehřejeme a vmícháme do nich strouhanku. Smažíme ji, dokud nezačne vonět. Pak vše vmícháme do fazolí a směs osolíme a opepříme. Fazole zalijeme smetanou a dáme zapéct do trouby.


K fazolím podáváme kysané zelí nebo řepu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Fazole po prlešku

    Celkový počet komentářů: 2
    • Gréta
      Gréta

      vegetariánský?

      V receptu je sádlo a škvarky, tak to nemá s vegetariánským receptem co do činění...

      05.10.2013 17:26:44

    • ajkadrak
      ajkadrak

      super fazole

      Hledala jsem něco nového z fazolí a tenhle recept byl super.Akorát jsem místo zakys.smetany dala obyčejnou a ještě jsme měla zbytek výpeku z pod kuřete tak jsem to tam zamíchala.Fakt super recept.

      01.04.2013 18:04:05

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Fazole po prlešku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.