Fazole nakyselo

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 22489x
Dobré a celkem rychlé jídlo po babičce.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Fazole namočíme zhruba na 4 hodiny, ale nejlépe přes noc.

Druhý den dáme fazole vařit v té samé vodě. Přidáme do nich česnek, masox, sůl a ke konci vaření dochutíme octem podle chuti. Podle potřeby doléváme vodu.

Hotové měkké fazole zahustíme jíškou a dochutíme octem a solí, kdo jak to má rád.

Fazole nakyselo podáváme teplé. Můžeme k fazolím podávat i opečenou klobásu.

Annmery autor receptu:

Fazole nakyselo

Počet přidaných receptů: 12

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Fazole nakyselo

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Fazole nakyselo
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept