reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Fazole becoky s uzeným masem

Recept na přípravu velkých hnědých fazolí becoky s vařeným uzeným masem.


  • 5,0

    5 2
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Fazole dáme do hrnce, zalijeme vodou a necháme je přes noc změknout. Druhý den slijeme vodu, dáme čerstvou, přidáme masox a majoránku. Fazole dáme vařit, dokud nezměknou. Do papiňáku dáme asi tak na hodinu vařit uzené maso.

Když jsou fazole uvařené, uděláme si jíšku na sádle, kterou potom zahustíme fazole. Dále dochutíme podle chuti. Nakonec osmahneme nakrájenou cibuli a podáváme.

Maso nakrájíme na plátky, dáme s fazolemi na talíř a polijeme osmahnutou cibulkou. Případně použijeme praženou cibuli z obchodu, která není tak mastná. Fazole becoky s uzeným masem podáváme s chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Fazole becoky s uzeným masem

    Celkový počet komentářů: 2
    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Fazole becoky s uzeným masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.