Falešné karbanátky

25 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 128667x
Opět levné, jednoduché a rychlé jídlo jako nouzovka.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Starší pečivo rozlámeme a namočíme asi půl hodiny do mléka.

Pak vmícháme vejce, sůl, pepř a koření. Masovou konzervu rozpracujeme vidličkou a spolu s prolisovaným česnekem vmícháme do již připravené směsi. Všechny přísady důkladně promícháme, nakonec vpracujeme hladkou mouku.

Z hmoty tvarujeme karbanátky, které na oleji smažíme dozlatova.

Podáváme s chlebem a hořčicí.

autor receptu:

Falešné karbanátky

Počet přidaných receptů: 1415

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Falešné karbanátky

Přidat příspěvek k receptu Falešné karbanátky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept