Jednoduchý a rychlý způsob, jak připravit chutnou domácí zabijačkovou polévku. Kvalitou se zpravidla neliší od pravé ovarové polévky, dokonce je spíš chutnější a vydatnější.
4 stroužky | česnek |
2 špetky | majoránka |
200 g | jitrnice |
100 g | mražená kořenová zelenina |
200 g | jelito |
1 hrst | nasekaná cibule |
1500 ml | voda nebo vývar z vepřového |
100 g | vařené nebo pečené maso (zbytky) |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
Glutasol | |
mletý pepř |
autor giovannidon
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena