reklama
hledat uživatel
       

Postup přípravy

Z mléka a pudinku a cukru uvaříme hustý pudink. Necháme ho trochu vychladnout.

Do mírně teplého pudinku zašleháme změklé máslo a zakysanou smetanu.

Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu. Tou pak polijeme formičky, nejlepší jsou obdélníkové asi 6 x 1 cm x 3 cm. Formičky naplníme krémem a opět přelijeme čokoládou. Eskymo necháme ztuhnout a můžeme podávat.

Eskymo podáváme vychlazené.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Eskymo

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.