reklama
hledat uživatel
       

Escalivada

Recept na pečený lilek, papriku, rajče a cibuli, přílohu k masu typickou pro Španělsko.


  • 4,1

    12×

    4 12
  • 1 h 30 min

Postup přípravy

Lilek, červenou papriku, česnek a cibule položíme na plech, zalijeme olivovým olejem a pečeme. Lilek předtím trochu napícháme nožem, aby neexplodoval. Po půlhodině pečení přidáme rajčata, která se nemusí péci tak dlouho a pečeme ještě další půlhodinu.

Necháme vychladnout, lilek a papriku oloupeme a nakrájíme na dlouhé plátky.

Escalivada se hodí jako příloha k masu nebo jíme položené na chlebu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Escalivada

    Celkový počet komentářů: 1

    • loco
      loco

      I want require your advice to see what to select - your news article or wholesale designer clothing - the seventh day have to be interesting

      14.12.2010 23:34:26

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Escalivada

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.