Dýně Hokkaido

10 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 39968x
Z dýně Hokkaido se dá udělat skvělý oběd.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Pro 1 osobu je třeba asi 1/2 dýně. Nakrájíme dýně i se slupkou na plátky asi 1 cm široké. Plátky potřeme olejem a ochutím.

Můžeme je ochutit 2 způsoby. První je sójová omáčka s nasekaným česnekem, solí a pepřem. Můžeme přidat trochu koriandrové natě. Druhý způsob je kari koření, mletý římský kmín, sůl, pepř. Případně můžeme přidat trochu sekaného česneku a koriandrové natě.

Okořené plátky dýně restujeme na rozehřátém oleji.

Dýně Hokkaido podáváme s brambory na různé způsoby. Dýně podáváme raději teplé.

Elík autor receptu:

Dýně Hokkaido

Počet přidaných receptů: 75

Ingredience

na porce
4,8
skvělý recept
22 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Dýně Hokkaido

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Dýně Hokkaido
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept