reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dvoubarevný kokosovník

Kokos a kakao, co víc si přát. Recept především pro milovníky kokosu.


  • 3,0

    108×

    3 108
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

krém

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 750 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Videorecept na zdravý oběd: Ledový salát s novými bramborami a kuřecím masem

5. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 711 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 801 hodnocení

Jarní recepty našich čtenářů: Který zkusíte vy?

4. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 768 hodnocení

Recept na palačinky se smetanovo-jahodovou náplní krok za krokem

2. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 662 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Postup přípravy

Na vál si připravíme mouku, žloutky, cukr a prášek do pečiva a uhněteme těsto, které rozdělíme na dvě části.

Do jedné dáme kakao, uhněteme a dáme zchladit. Rozválené bílé těsto dáme do dortové formy o průměru 27cm, kterou jsme vyložili papírem na pečení.

Mezitím z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a vyšleháme. Přidáme kokos, smetanu a důkladně zlehka vymícháme.

Bílé těsto, které máme už přichystané ve formě potřeme džemem a kokosovým krémem. Na vrch nastrouháme na struhadle s hrubými oky hnědé těsto.

Kokosovník pečeme při teplotě 175 °C asi 40 minut.

Upečený dvoubarevný kokosovník nakrájíme a můžeme podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Dvoubarevný kokosovník

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.