reklama
hledat uživatel
       

Dušený špenát

Česká klasika v přílohách k pečeným a vařeným masům.


  • 3,4

    102×

    3,4 102
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Špenátovou kostku rozsekneme na menší kousky.

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme mouku a připravíme světlou hladkou jíšku. Do té vložíme kousky špenátu a za stálého míchání jej necháme rozpustit.

Pak vmícháme česnek utřený se solí, pepř a špenát zjemníme smetanou.

Dušený špenát podáváme jako přílohu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dušený špenát

    Celkový počet komentářů: 3
    • Jitka
      Jitka

      nedávám jíšku...

      ... ale místo ní na másle osmahlou strouhanku. Každý se olizuje až za ušima, že lepší špenát nejedl.

      02.04.2011 22:39:01

      • Pavla
        Pavla

        Re: nedávám jíšku...

        Tak jsem to dnes udělala se strouhankou, jak Jitka doporučovala a musím říct, že lepší špenát jsem nikdy nevytvořila.... Je fakt mňam !!!!

        26.08.2012 19:53:06

    • makynka86
      makynka86

      Duseny spenat moc rada delam, rychla a chutna vecere! Nepridavam do nej ale smetanu, staci pouze mleko. Zajimave spenat chutna, kdyz do nej pridame trosku nastrouhane nivy, popr. jineho syra. Vynikajici treba i jen s testovinami

      04.04.2010 19:20:05


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Dušený špenát

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.