reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dušený bažant na víně

Nevšední recept na podušeného bažanta.


  • 3,7

    3,6 3
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 773 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 004 hodnocení

Jak využít zeleninu ze zahrádky? Zkuste recept na pravé maďarské lečo

8. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 729 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 818 hodnocení

Proč jíst maliny? Zlepší vám pleť a odbourají cholesterol

7. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 204 hodnocení

Když není čas na pečení: Recept na rychlý koláč s rybízem

6. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 602 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 776 hodnocení

Jak přežít horko: Zkuste melounovou limonádu!

5. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 673 hodnocení

Sváteční grilování: 10 masových receptů, kterými okouzlíte každou návštěvu

5. 7. 2020

Postup přípravy

Bažanta očistíme, naporcujeme a necháme asi hodinu odležet v marinádě. Marinádu si vymícháme ze sójovky, bílého vína a cukru.

Naloženého bažanta ze všech stran opečeme na oleji. Když má maso zlatavou barvu, osolíme, přidáme nakrájenou cibuli a pórek. Bažanta podlijeme zbylou marinádou a dusíme, dokud není maso měkké.

Bažanta na víně podáváme s rýží a zeleninou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Dušený bažant na víně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.