Recept na sytý hlavní chod z vepřové plece s ječnými kroupami a zeleninou. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo pečivo.
2-3 stroužky | česnek |
2 lžíce | máslo |
2 ks | cibule |
2 ks | mrkev |
150 ml | červené víno |
1 lžíce | hladká mouka |
700 g | vepřová plec |
200 g | ječné kroupy |
1 ks | pastinák |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
tymián | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena