reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dušené pekingské zelí

Vietnamský recept na rychlou přílohu k rýži a masu.


  • 4,2

    4,2 5
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Pekingské zelí (v některých obchodech je pod jménem čínské zelí) opláchneme a nakrájíme je stejným způsobem jako bychom krájeli mrkev na kolečka. Následně nakrájená kolečka překrojíme na polovinu. Cibuli nakrájíme nadrobno.

V hrnci rozpálíme lžíci sádla a pomalu osmažíme cibuli doměkka, přidáme zelí, osolíme a podusíme. Následně přikápneme podle chuti rybí omáčku, kterou lze zakoupit ve vietnamských obchodech s potraviny, případně použijeme sójovou omáčku. Pro vegetariány nahradíme sádlo rostlinným olejem.

Dušené pekingské zelí podáváme jako přílohu nejlépe k rýži a masu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dušené pekingské zelí

    Celkový počet komentářů: 1

    • milan85258
      milan85258

      Jak mi chutnalo

      Na rozdíl od různých ,,salátů" z pekingského zelí je tato úprava jedlá i pro masožravce mého typu.

      15.05.2016 21:23:15

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Dušené pekingské zelí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.