reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dušené lišky na paprice

Máte rádi lišky? Pak zkuste tento recept. Lišky v netradiční kombinaci s paprikou, smetanou a vývarem.


  • 3,2

    61×

    3,1 61
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Lišky očistíne a můžeme je i nakrájet. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.

Ve větší pánvi rozpustíme máslo, cibuli na něm necháme zrůžovět a přisypeme očištěné houby. Lišky chvíli restujeme. Potom přidáme do pánve vývar, ochutíme kmínem, octem, solí, paprikou a chvíli dusíme.

Ve smetaně rozmícháme mouku a přidáme ke směsi v pánvi. Ještě chvíli necháme vařit.

Hotové dušené lišky na paprice podáváme s pečeným bramborem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dušené lišky na paprice

    Celkový počet komentářů: 2

    • Ivan
      Ivan

      Lišky na paprice

      To bylo tak. Na jednom místě jsem pozbíral půl košíku lišek. Chtěl jsem je napřed naložit nakyselo, ale pak jsem si to rozmyslel a našel tenhle recept. Pak už to bylo jednoduché. Jsem však milovník knedlíků a tak doporočaná příloha neměla šanci. Výsledek vydíte. A chutnalo to výborně!

      01.10.2014 23:30:10

    • Ivan
      Ivan

      Lišky na paprice

      To bylo tak. Na jednom místě jsem pozbíral půl košíku lišek. Chtěl jsem je napřed naložit nakyselo, ale pak jsem si to rozmyslel a našel tenhle recept. Pak už to bylo jednoduché. Výsledek vydíte. A chutnalo to výborně!

      01.10.2014 23:26:29

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Dušené lišky na paprice

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.