reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dušené kysané zelí v titanovém hrnci

Úprava zelí v titanovém hrnci.


  • 2,8

    10×

    2,8 10
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Energetická hodnota

2190 kJ / 523,1 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 700 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 934 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

4. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 674 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 753 hodnocení

Velikonoční pečení s dětmi: Tyhle sušenky ve tvaru zvířátek je budou bavit!

3. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Velikonoce se blíží: Otestujte se, jak dobře znáte velikonoční zvyky

2. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 740 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 627 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Postup přípravy

Velkou cibuli oloupeme. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Ze zelí vymačkáme šťávu, kterou nevyléváme, a zelí překrájíme.

Do rozehřátého titanového hrnce dáme lžíci sádla a kostičky slaniny, které necháme zesklovatět. Přidáme nakrájenou cibuli a krátce ji osmahneme. Zalijeme ji vodou ze zelí a vsypeme nakrájené zelí. Zelí mírně osolíme, okmínujeme a podle chuti přidáme cukr. Promícháme, podle potřeby ještě trochu podlijeme a krátce podusíme. Vodu necháme téměř vydusit.

Poté vlijeme do dušeného zelí mouku rozmíchanou ve studené vodě, dobře promícháme a ještě asi 5 minut provaříme.

Dušené kysané zelí v titanovém hrnci podáváme s vařeným uzeným masem nebo s pečeným masem a různými knedlíky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dušené kysané zelí v titanovém hrnci

    Celkový počet komentářů: 5
    • kristýna
      kristýna

      právě sem zelí udělala přesně tak jak to tady je,a je to rychle a moc výborné,cele rodině chutnalo :-)

      07.08.2012 11:29:17

    • son
      son

      asi tak, dej sem svůj recept ty chytrá sprostá horákyně! náhodou bylo zelí moc dobré a s prejtem jedna báseň!

      06.12.2011 13:40:32

    • xenifer
      xenifer

      dušené kysané zelí v titanovém hrnci

      Co to je za sračka? Kysané zelí se dělá úpně s jiným postupem

      21.10.2011 07:03:54


      • dobrá víla
        dobrá víla

        Prosím? Proč sračka? Každý má svůj způsob, jak zelí připravuje, ale nemusíte urážet!!!

        22.10.2011 05:24:31

      • karikcz
        karikcz

        Re: dušené kysané zelí v titanovém hrnci

        I kdyby to zelí jedli syrové s čokoládovou šlehačkou tak vám to může být jedno. Podle vás bychom měli mít jeden druh od každého jídla a držet se pokynů...samosebou těch vašich.

        28.09.2017 12:44:16


    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Dušené kysané zelí v titanovém hrnci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.