reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dušené kysané zelí v titanovém hrnci

Úprava zelí v titanovém hrnci.


  • 2,8

    10×

    2,8 10
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Energetická hodnota

2190 kJ / 523,1 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Postup přípravy

Velkou cibuli oloupeme. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Ze zelí vymačkáme šťávu, kterou nevyléváme, a zelí překrájíme.

Do rozehřátého titanového hrnce dáme lžíci sádla a kostičky slaniny, které necháme zesklovatět. Přidáme nakrájenou cibuli a krátce ji osmahneme. Zalijeme ji vodou ze zelí a vsypeme nakrájené zelí. Zelí mírně osolíme, okmínujeme a podle chuti přidáme cukr. Promícháme, podle potřeby ještě trochu podlijeme a krátce podusíme. Vodu necháme téměř vydusit.

Poté vlijeme do dušeného zelí mouku rozmíchanou ve studené vodě, dobře promícháme a ještě asi 5 minut provaříme.

Dušené kysané zelí v titanovém hrnci podáváme s vařeným uzeným masem nebo s pečeným masem a různými knedlíky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dušené kysané zelí v titanovém hrnci

    Celkový počet komentářů: 5
    • kristýna
      kristýna

      právě sem zelí udělala přesně tak jak to tady je,a je to rychle a moc výborné,cele rodině chutnalo :-)

      07.08.2012 11:29:17

    • son
      son

      asi tak, dej sem svůj recept ty chytrá sprostá horákyně! náhodou bylo zelí moc dobré a s prejtem jedna báseň!

      06.12.2011 13:40:32

    • xenifer
      xenifer

      dušené kysané zelí v titanovém hrnci

      Co to je za sračka? Kysané zelí se dělá úpně s jiným postupem

      21.10.2011 07:03:54


      • dobrá víla
        dobrá víla

        Prosím? Proč sračka? Každý má svůj způsob, jak zelí připravuje, ale nemusíte urážet!!!

        22.10.2011 05:24:31

      • karikcz
        karikcz

        Re: dušené kysané zelí v titanovém hrnci

        I kdyby to zelí jedli syrové s čokoládovou šlehačkou tak vám to může být jedno. Podle vás bychom měli mít jeden druh od každého jídla a držet se pokynů...samosebou těch vašich.

        28.09.2017 12:44:16


    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Dušené kysané zelí v titanovém hrnci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.