reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Dušené kuře po selsku

Levné, rychlé a výborné. Dušené porce kuřete v mrkvi, cibuli a petrželce.


  • 2,9

    1 126×

    2,9 1126
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Česnek oloupeme a prolisujeme. Kuře očistíme a naporcujeme na 8 dílů. Osolíme jej, opepříme a potřeme česnekem.

Cibule a mrkve oloupeme a nakrájíme na kolečka. Petrželku opereme a nasekáme.

V kastrolu rozehřejeme máslo s olejem a porce kuřete na něm osmažíme ze všech stran dozlatova. Přidáme cibuli, mrkev a petrželku a lehce osmahneme. Vše podlijeme vývarem, osolíme, opepříme, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka.

Hotové porce kuřete podáváme s vařenými brambory a přeléváme vydušenou šťávou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Dušené kuře po selsku

    Celkový počet komentářů: 2

    • psvaca
      psvaca

      Moc dobré to bylo. Jen trošku mastné. Příště použiju jen ten olej na to kuře.

      04.07.2010 17:15:45

    • doktor
      doktor

      Píšete,že kuře porcujete na 8 kousků.Prostě půlky nasekáte?To je běžné ve východoasijských muslimských kuchyních.

      21.09.2006 08:25:27

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Dušené kuře po selsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.